Lluís Corominas

Marketing

https://betonmarketing.es/

Desenvolupament
90
Disseny
80
Màrqueting
70

LAIA BENAIGES

Comunicació i Coworking

Fa uns anys em van fer un test vocacional i em va dir que el meu fort era crear. Escriure i transmetre alegria van ocupar un merescudíssim segon i tercer lloc. I sí, aquell test estúpid la va clavar. M’agrada crear projectes, comunicar amb paraules i construir comunitats (digitals o de carn i ossos). Potser per això porto la comunicació de vàries empreses, assessoro a espais coworking i escric relats i reportatges.

Comunicació digital i RRPP
100
Creació de continguts
100
Consultoria en coworking
100

Jordi Guillen

Programació amb software CAD-CAM

Programació
100

NATÀLIA SOMA

Interiorisme

Dissenyadora d’interiors. Em captiva tot el que té a veure amb el món del disseny, la decoració, l’art i la creativitat. M’identifico amb la filosofia “Less is more”, les línies netes i senzilles, els colors neutrals i les textures naturals, dotant els meus projectes d’un estil fresc i elegant.

El meu objectiu sempre ha sigut fer de la meva passió, la meva professió, per això he volgut nodrir-me d’altres àrees dins el món de l’art com són la fotografia, la restauració de mobles i la direcció artística.

La meva feina com a interiorista consisteix a escoltar el client i entendre la seva manera de viure i treballar, per tal de crear junts un espai únic i adaptat al seu estil de vida.

Reforma integral
100
Interiorisme
100
Decoració
100

LORENA CAÑAS

Consultora turística a Innova Management

Turisme
100

MOISÉS LOZANO

Indústria 4.0 a Electrovalia

A electrovalia ens dediquem al desenvolupament de plataformes IIoT dins l’àmbit de la indústria 4.0. Gràcies a la nostra plataforma industrial IIoT especialitzada per a la indústria 4.0 ajudem a fabricants de maquinària i fàbriques existents a ser més competitius.

Desenvolupament
90
Disseny
80
Màrqueting
70

ORIOL I SERGIO

Míquel Avícola

Ou incubable i pollet al dia

Avícultura
100

VIU A CASA

Servei d'atenció a domicili

Els termes Atenció a domicili designen de manera genèrica un ampli ventall de serveis de suport per a persones dependents i amb incapacitats.

La denominació inclou des de serveis d’ajuda per a les activitats de la vida diària i tasques domèstiques que requereixen una qualificació mínima, fins a cures bàsiques.

Aquesta modalitat d’atenció varia també en termes de la durada dels serveis: en uns casos s’ofereixen per un breu període després d’una hospitalització, mentre que en altres es tracta de cures de llarga durada requerits a conseqüència de processos crònics invalidants.

Atenció domiciliària
100

BRÓCOLI

Facility services

En BCL Bròquil Facility Services portem més de 20 anys ocupant-nos d’aquells serveis non-core business que necessiten les empreses perquè puguin centrar els seus esforços en la seva activitat principal.

serveis non-core business
100

NATÀLIA I GERMAN

Help Team

Distinctively customize leveraged relationships before market-driven markets. Efficiently leverage other’s premium benefits with customer directed relationships. Compellingly productize B2C testing procedures before adaptive leadership. Seamlessly.

Desenvolupament
90
Disseny
80
Màrqueting
70
image
https://espailamagrana.cat/wp-content/themes/rayko/
https://espailamagrana.cat/
#e84c3d
style2
dropdown
Loading posts...
/var/www/vhosts/laiabenaiges.com/espailamagrana.cat/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
Escriu aquí la teva adreça electrònica
off
off