Magda Barceló realitzarà una ponència el 16 de març al TEDxREUS 2019

La nostra companya de coworking a Espai La Magrana, Magda Barceló, realitzarà una ponència el 16 de març al TEDxREUS 2019.

La Magda treballa com a coach integral, consultora i facilitadora en els camps del desenvolupament de lideratge i l’aprenentatge organitzacional. La seva passió és ajudar individus i organitzacions a connectar amb el seu propòsit i a manifestar-lo plenament. Desenvolupa la seva professió de coach, facilitadora i consultora a través de la meva marca personal i és consultora sènior de Pluribus Europe, consultoria amb seu a Brusel·les especialitzada en portar la diversitat i la inclusió a organitzacions globals.

Compta amb una llicenciatura en Administració d’Empreses per la Universitat Rovira i Virgili i un Màster en Gènere i Política Social per la London School of Economics. Està certificada com Coach Integral per l’escola New Ventures West, i com a facilitadora d’Integral Circling pel Integral Center, d’EUA.

És co-autora dels llibres: Gatherings: how to participate in, host or facilitate rEvolutions with abracadabra i Inclusion Around the Clock. Aquesta tardor publica en solitari un llibre sobre com trobar el propòsit personal i canalitzar-ne la seva força pel bé comú.

No us ho podeu perdre perquè serà una conferència on no només podràs aprendre sino també gaudir i connectar amb el teu jo per entendre’t millor.

Per a més informació del TEDxReus i de Magda Barceló


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *